• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Incident na aerodromu: Otac i sin pokušali da zaustave avion

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako se avio-most na aerodromu Sabiha Gokčen već odvojio od aviona, putnici su skočili sa njega na zemlju i pokušali da zaustave letelicu

  • 0
Avion turske kompanije AnadoluJet Shutterstock/Markus Mainka

Dva putnika turske avio-kompanije AnadoluJet na današnjem letu Istanbul (SAW) - Tel Aviv (TLV) pokušala su da se ukrcaju u avion iako se njihov gejt već zatvorio.

Većina putnika bi u sličnoj situaciji samo odustala od leta uz jednu ili više psovki, ali ne i putnici AnadoluJeta. Dva putnika, navodno otac i sin, su nakon zatvaranja gejta za let TK7708 između Istanbula (SAW) i Tel Aviva (TLV) odlučila da se po svaku cenu ukrcaju u avion. Iako se avio-most na aerodromu Sabiha Gokčen već odvojio od aviona, putnici su skočili sa njega na zemlju i pokušali da zaustave AnadoluJetov Airbus A321 popevši se na vozilo za vuču letelica.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Una publicación compartida de Aviation World / Aviación Venezolana (@aviacionvenezolana)

Plan dvojice putnika je prošao baš kao što bi svaka zdravorazumna osoba pretpostavila - neuspešno.

Osoblje aerodroma je brzo savladalo putnike koje je nekoliko minuta kasnije preuzela i privela policija. Zbog incidenta na aerodromu let TK7708 je kasnio sat vremena i 15 minuta, javlja instagram stranica Aviación Venezolana.

(Aero.rs/Telegraf.rs/AŠ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>