• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sarajevo: Magla zatvorila aerodrom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podaci sa servisa za praćenje letova Flightradar24 pokazuju da su na sarajevski aerodrom ipak uspela u tom periodu da slete tri aviona: flydubai Boeing 737 Max, AirSerbia Airbus A319 i Lufthansin Airbus A321

  • 0
Avion, magla Foto: Shutterstock

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo (SJJ) juče (ponedeljak 11.decembar) otkazani su brojni letovi zbog guste magle.

Otkazani su letovi iz Džede, Dubaija, Frankfurta, Istanbula, Zagreba, Skoplja i Beča, objavljeno je na internet stranici sarajevskog aerodroma, prenosi Srna.

Podaci sa servisa za praćenje letova Flightradar24 pokazuju da su na sarajevski aerodrom ipak uspela u tom peridu da slete tri aviona: flydubai Boeing 737 Max, AirSerbia Airbus A319 i Lufthansin Airbus A321.

SJJ magla Flightradar24.com
Neki letovi, poput Pegasus Airlines FZ761 iz Istambula su čak deset puta napravili krug oko Sarajeva pre nego što su skrenuli na alternativni aerodrom, konkretno Tuzlu.

Let Turkish Airlines TK1021 je umesto u Sarajevo sleteo u Beograd, a Croatia Airlines OU344 se vratio odakle je krenuo - u Zagreb.

Sarajevo je sinoć bilo u samom vrhu najzagađenijih gradova na svetu i zbog opasnosti po zdravlje stanovništva preporučuje se izbegavanje boravka na otvorenom, podseća Tanjug.

(Aero.rs)

Video: Antonov Airlines An-124

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>