• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aerodrom Niš: Raspisan tender za komunikacionu opremu nove zgrade

Vreme čitanja: oko 1 min.

Firma koja dobije posao nabavke za novu zgradu moraće u roku od 240 dana po zaključivanju ugovora da ispuni sve obaveze prema drugom po veličini aerodromu u Srbiji

  • 0
Niški aerodrom "Konstantin Veliki" Foto: Milena Đorđević

Aerodromi Srbije raspisali su javni poziv za nabavku telekomunikacione opreme i sistema za novu zgradu aerodroma Konstantin Veliki (INI) u Nišu.

Tender je otvoren do podneva 9. februara 2024. godine i njegova procenjena vrednost bez PDV je pola milijarde dinara.

U tehničkoj specifikaciji je navedeno da se nabavlja sistem računarske mreže, IP telefonije, serverske infrastrukture, sistem tačnog vremena, video nadzora, kontrole pristupa, javnog razglasa, radio mreže, zatim sistem za integraciju sistema tehničke zaštite, SOS sistem za toalete za osobe sa invaliditetom i evidencije radnog vremena.

Kriterijumi za dodelu ugovora su profesionalna delatnost, ekonomski, finansijski, kao i tehnički i stručni kapaciteti ponuđača, koji će, prema objavljenoj dokumentaciji, imati 240 dana za ispunjavanje svih stavki ugovora nakon potpisivanja.

Oprema se nabavlja, kako je navedeno jer je jedan deo terminalne zgrade gotovo u potpunosti izgrađen i neophodno je njegovo tehničko-tehnološko opremanje da bi se pustio u rad.

(Tanjug/Aero.rs)

Video: RViPVO dovozi Deda Mraza i Dobre Vile: Humanitarna akcija na batajničkom aerodromu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>