• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aerodromi Crne Gore se već spremaju za 2025 godinu: Dogovaraju rute za Podgoricu i Tivat

Vreme čitanja: oko 1 min.

Veliki igrači prepoznaju naš potencijal, a ja ću dati sve od sebe da ostvarim što bolje rezultate u što kraćem vremenskom roku, rekao Roko Tolić, direktor ACG

  • 0
Aerodrom Podgorica Aerodromi Crne Gore

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore (ACG), Roko Tolić, koji je svoje iskustvo stekao radeći tokom više od dve decenije na aerodromu Ruđer Bošković kraj Dubrovnika, najavio je da već sada dogovaraju rute za 2025.

"Ovo je trenutak kada Aerodromi Crne Gore sa avio-kompanijama dogovaraju rute koje će biti aktivne u Podgorici i Tivtu tokom 2025. godine", rekao je Tolić u Budvi.

Veliki igrači prepoznaju naš potencijal, a ja ću dati sve od sebe da ostvarim što bolje rezultate u što kraćem vremenskom roku. Želim da svi zajedno, i privreda i država, učinimo da crnogorski turizam opet procveta, kao što to i zaslužuje”, poručio je Tolić.

On je precizirao da će se preduzeće na čijem je čelu držati obrasca "atraktivan cenovnik + kvalitetnija usluga", navodi se na internet prezentaciji Aerodroma Crne Gore.

S obzirom na očekivani rast saobraćaja i tokom naredne godine, ACG će iskoristiti predstojeću zimsku sezonu za unapređenje infrastrukture kako bi, prema Tolićevim rečima, bili "snažan oslonac crnogorske privrede".

(Aero.rs)

Video: Otvaranje linije Izmir-Tivat Air Montenegro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>