• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor aerodroma Mostar: Air Serbia će leteti za Hercegovinu i tokom zimske sezone

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marko Đuzel najavio da će linije koje povezuju hercegovački aerodrom sa Beogradom i Zagrebom zadržati i u narednom periodu

  • 0
Airbus A319 A320 Salinger Igor

Izvršni direktor Aerodroma Mostar, Marko Đuzel, izjavio je da će Air Serbia zadržati operaciju između Beograda i hercegovačkog aerodroma i tokom predstojeće zimske sezone.

Srpski prevoznik je u aprilu ove godine pokrenuo tri nedeljna leta između ova dva grada, koristeći avione Embraer E190 kompanije Bulgaria Air na osnovu wet-lease ugovora.

Air Serbia je do sada zakazala letove i stavila karte u prodaju do kraja letnje sezone 2024. godine, krajem oktobra, prenosi Ex-Yu Aviation.

Aerodrom Mostar prvi let iz Beograda Foto:Mostar Airport Ltd.

Međutim, prema rečima prvog čoveka aerodroma Mostar koje navodi Ex-Yu Aviation,  i Air Serbia i Croatia Airlines će održavati svoje letove za Mostar tokom zimskih meseci.

Air Serbia je nedavno saopštila da razmatra uvođenje novih regionalnih ruta u svoju mrežu ove zime i produženje odabranih sezonskih destinacija tokom cele godine.

(Aero.rs)

Video: ATR 72 srs.600 Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>