• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Haos na aerodromu u Santijagu: Putnik čekićem uništava check-in pult pa priveden

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon što mu je rečeno da neće moći da se ukrca na let za SAD, čovek je pobesneo i počeo da razbija ekrane i pultove za prijavu. Veruje se da je prouzrokovao štetu u iznosu od 22.000 dolara

  • 0
Lisice hapšenje Foto: Shutterstock

Jedan od putnika na aerodromu u Santijagu napravio je veliku pometnju kada je čekićem počeo da uništava pultove za prijavu na letove. Prema pisanju svetskih medija, čovek je bio žrtva prevare zbog čega je pobesneo i vandalizovao aerodromsku imovinu.

Incident se dogodio u nponedeljak 26. avgsuta na aerodromu Santijago (SCL) u glavnom gradu Čilea kada je čovek pokušao da se prijavi na let American Airlines za Haiti sa presedanjem u Majamiju, preneo je Daily Mail. Prilikom čekiranja (eng. check in), on je navodno saznao da je njegova avio-karta lažna, odnosno da je bio žrtva prevare prilikom kupovine iste.

Nakon što mu je rečeno da neće moći da se ukrca na let za SAD, čovek je pobesneo i počeo da razbija ekrane i pultove za prijavu. Ceo događaj zabeležili su putnici na aerodromu.

Obezbeđenje aerodroma Santjago uspelo je da zaustavi problematičnog čoveka i on je kasnije predat policijskim službenicima. Veruje se da je prouzrokovao štetu u iznosu od 22.000 dolara.

Povodom ovog incidenta oglasio se i American Airlines. Avio-kompanija se zahvalila osoblju na profesionalizmu i izvinila se putnicima zbog ovog događaja, piše New York Post.

(Aero.rs)

Video: Pogledajte kako avion od 400 tona sleće prkoseći bočnom vetru: Antonov An-124 iznad Vojvodine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>