• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otkazani svi letovi sa aerodroma Šarloa u Briselu planirani za danas

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razlog za otkazivanje svih polazaka sa ovog aerodroma leži u protestu radnika obezbeđenja, čistoće i ugostiteljstva u glavnom gradu Belgije

  • 0
Aerodrom Charleroi Brisel jug Foto: Shutetrstock

Ukoliko ste se poslom ili iz drugih razloga zadesili u Briselu - loša informacija za vas: svi letovi sa aerodroma Šarloa (Brisel jug) za danas, prvog dana oktobra, su otkazani. 

Razlog za jednodnevno odlaganje leži u nacionalnom protestu radnika obezbeđenja, čistoće i ugostiteljstva u Briselu. Portparolka aerodroma, Natali Pijerar, potvrdila je da je veliki nedostatak osoblja obezbeđenja onemogućio sigurno održavanje operacija.

Aerodrom je planirao da funkcioniše sa 30% kapaciteta, ali je manjak osoblja doveo do potpunog obustavljanja odlazaka za danas.

Aerodrom Charleroi Brisel jug Foto: Shutetrstock

Dolasci, međutim, treba da budu nastavljeni po planu, javlja portal Aviation24, ali se putnicima koji dolaze u Brisel snažno savetuje da prate informacije svojih avio-kompanija o eventualnim promenama.

Putnici pogođeni otkazivanjem letova biće kontaktirani od strane svojih avio-kompanija kako bi se dogovorili o promeni termina ili refundaciji. Aerodrom Šarloa planira da normalizuje operacije u sredu, 2. oktobra.

(Aero.rs)

Video: Otvaranje novog hagara Prince Aviation: Avio-glamur u novom "dvorcu Princa"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>