• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zaboravio torbu na aerodromu pa tražio da se avion vrati na terminal

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije teško zaključiti da se u torbi putnika gotovo sigurno nalazilo nešto veoma vredno, a možda i nešto što bi bilo interesantno tajlandskoj policiji

  • 1
Thai Smile A320 Shutterstock/Eakwiphan Smitabhindhu

Sigurni smo da ste se barem jednom u životu u sebi rekli "ko sve to danas leti avionom" kada ste prisustvovali neprijatnoj situaciji na letu. Putnici kompanije Thai Smile sigurno jesu jer su svega nekoliko minuta pred poletanje morali da se vrate na aerodrom zbog čoveka koji je zaboravio torbu na terminalu!

Ova nesvakidašnja situacija se dogodila na prošlonedeljnom letu THD103 tajlandskog Thai Smilea između aerodroma Čang Kaj Šek (CNX) i Bangkoka (BKK). Kako prenosi Insider, jedan putnik je neposredno pre poletanja aviona Airbusa A320 ustao sa svog sedišta i počeo da galami, tražeći od posade da se vrati na gejt kako bi mogao da se iskrca i preuzme svoj prtljag. "Oduševljeno" kabinsko osoblje je pokušalo da ga odvrati od te ideje ali je usled insistiranja putnika posada bila primorana da "napravi polukružno" i vrati se na terminal.

Problematični putnik je nakon povratka na gejt izašao iz aviona u pratnji zaposlenih na aerodromu. Njemu nije bio dozvoljeno ponovno ukrcavanje na let te je avion poleteo za Bangkok sa jednim putnikom manje.

Nije teško zaključiti da se u torbi putnika gotovo sigurno nalazilo nešto veoma vredno, a možda i nešto što bi bilo interesantno tajlandskoj policiji.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Farma strave: Napušteni krokodili "hanibali", krenuli od gladi da jedu jedni druge

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>