• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ryanair u julu oborio rekord: Irci prevezli 18.7 miliona putnika

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uprkos štrajku u Belgiji i Italiji Ryanair je u julu zabeležio rekord od 18.7 miliona prevezenih putnika

  • 0
RYANAIR BOEING Shutterstock

"Uprkos štrajku u Belgiji i Italiji" Ryanair je u julu zabeležio rekord od 18.7 miliona prevezenih putnika, saopštila je irska low cost aviokompanija.

U odnosu na jul prethodne godine sa 16.8 miliona putnika, zabeleženo je povećanje od 11 procenata. Load faktor (CLF) - popunjenost kabine - ostao je nepromenjen, 0.96. Ovako visok CLF jedna je od odlika i modus operandi svih niskobudžetnik aviokompanija.

Do kraja fiskalene (obračunava se do kraja marta naredne 2024.) Ryanair namerava da preveze 183.5 miliona putnika, a naredne godine preko 200 miliona, prenosi hrvatski portal Zamaaero.

Irski avio prevopznik poznat je u javnosti ne samo po niskim cenama usluga avio prevopza već i po veoma agresivnom marketingu, pogotovu na društvenim mrežava. Neki ih zbog toga osuđuju, drugima su suimpatični ali ne može se sporiti da ostavljaju utisak a očigledno beleže i odlične poslovne rezultate.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>