• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova destinacija Air Serbia: Porto dva puta nedeljno od 10. novembra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpska nacionalna aviokompanija će do grada na Atlantskom okeanu leteti avionima Airbus A319 i A320

  • 0
Air Serbia A319 Airbus Foto: Salinger Igor

Air Serbia će ove jeseni proširiti svoju mrežu sa još jednom destinacijom - Portom.

Letovi između Beograda (BEG) i aerodroma Francisco Sá Carneiro (OPO) u drugom najvećem portugalskom gradu započeće 10. novembra i obavljaće se dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i petka. Do grada na Atlantskom okeanu Air Serbia će leteti sa Airbusima A319 i A320.

Kako bi proslavila otvaranje nove linije, srpska nacionalna avio-kompanija je pripremila promotivnu ponudu za letove ka Portu. Karte u jednom pravcu sada se mogu kupiti po početnoj ceni od 59 evra dok za povratno putovanje treba izdvojiti 118 evra. Iz Air Serbie ističu da će karte po specijalnim cenama biti u prodaji do 10. oktobra.

Air Serbia pokreće letove za Porto Foto: Air Serbia

"Naša mreža destinacija tokom ove godine proširena je sa više od 20 novih gradova među kojima je i Lisabon. Letovi između Beograda i glavnog grada Portugalije od samog početka izuzetno su traženi, o čemu svedoči i kontinuirano visoka popunjenost putničke kabine," poručio je direktor za komercijalu i strategiju Air Serbie Boško Rupić.

Srpska avio-kompanija će pored Porta, ove zime nastaviti da opslužuje Lisabon svakog utorka, četvrtka i nedelje. U kombinaciji sa novim polascima za Porto, Air Serbia će leteti ka Portugalu svakog dana osim srede i subote.

Putnike na liniji Beograd - Lisabon će prevoziti i niskotarifni Wizz Air i to dva puta nedeljno.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Air Serbia Airbus A330

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>