• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Humana strana avio-prevoza: Pogledajte emotivne scene sa leta MNE2801 iz Tel Aviva

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz Izraela je ovim letom doputovao ukupno 101 putnik. Pored građana Crne Gore, u avionu su bili i Srbi, Hrvati, Makedonci, Albanci, kao i vlasnici američkih i švedskih pasoša

  • 1
Let MNE2801 TLV TGD - doček Aerodromi Crne Gore

Posle nekoliko posebnih i redovnih letova srpske nacionalne avio kompanije Air Serbia iz Tel Aviva ka Beogradu, noćas  je i Vlada Crne Gore organizovala poseban čarter let Air Montenegra za svoje državljane - i ne samo njih - koji su se zatekli u ratnim sukobom zahvaćenom Izraelu.

Let MNE2801 sleteo je jutros u 5:50 na podgorički aerodrom, kako je Aero.rs jutros javio među prvim sredstvima informisanja.

MNE2801 Air Montenegro/Facebook
Crnogorska avio kompanija izrazila je zahvalnost i odala priznanje objavom na svojim društvenim mrežama priznanje posadi na ovom letu u sastavu: kapetan Nikola Ivanović, kopilot Jovan Šćepanović, perser Goran Vujović, stjuardese Lina Tomašević i Tamara Đurišić i menadžer za bezbednost Dragan Stojković.

Aerodromi Crne Gore su takođe odali priznanje posadi aviona Embraer 195 40-AOB na letu MNE2800/MNE2801  uz "hvala na posvećenosti" i poruku da "njihova imena trebamo da zapamtimo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aerodromi Crne Gore (@aerodromi_cg)

Iz Izraela je ovim letom doputovao ukupno 101 putnik. Pored građana Crne Gore, u avionu su bili i Srbi, Hrvati, Makedonci, Albanci, kao i vlasnici američkih i švedskih pasoša.

Kako je izgledao više nego emotivan doček na podgoričkom aerodromu najbolje govore fotografije nastale jutros po izlasku iz aviona.

(Aero.rs/SI)

Video: Aero.rs u balonu: Kruševačka Kapadokija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>