• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

JU210 ponovo za London: Air Serbia menja brojeve letova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prevoznik namerava da ponovo uvede sistem numerisanja letova na nekim linijama koje je koristio njen prethodnik Jugoslovenski Aerotransport.

  • 1
A330 Air Serbia Salinger Igor

Air Serbia namerava da promeni oznake na nekim od svojih letova iz Beograda, počevši od letnje sezone 2024. koja počinje 31. marta 2024.

Promena će se odnositi na letove od JU100 do JU999, prenosi Ex-Yu Aviation portal.

Srpska nacionalna avio-kompanija će izmeniti brojeve letova "u operativne i organizacione svrhe", navodi ovaj izvor.

Prevoznik namerava da ponovo uvede sistem numerisanja letova na nekim linijama koje je koristio njen prethodnik Jugoslovenski Aerotransport.

Na primer, letovi za i iz Rima i Milana će ponovo dobiti svoje istorijske brojeve JU400, odnosno JU418 od kraja marta sledeće godine, kao i London koji ponovo postaje JU210.

Portal navodi da će "prevoznik će obavestiti putnike o promeni brojeva njihovih letova" uz savet da "još jednom provere informacije o svom letu pre putovanja kako bi bili sigurni da imaju najažurnije detalje, uključujući i broj leta".

(Aero.rs/SI)

Video: Uniforme stjuardesa i stjuarda JAT i Air Serbia kroz vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    7. novembar 2023. | 16:22

    А кад се очекује промена словних ознака "JU"?! Колико знам бивша држава не постоји још од 1990 године?! Ваљда смо Србија,или грешим?

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>