• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani putnik izbačen sa leta za Novosibirsk, odbijao da se veže i vikao na posadu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijani putnici postaju sve veći problem za avio-kompanije i njihove zaposlene, kako u Rusiji tako i u svetu

  • 0

Jedan od putnika na letu Pobede između aerodroma Moskva Vnukovo (VKO) i Novosibirska (OVB) u subotu 18. novembra izbačen je iz aviona nakon što se pijan svađao sa posadom i odbijao da veže sigurnosni pojas.

Naime, posada na večernjem letu avio-kompanije Pobeda iz Moskve za Novosibirsk doživela je veoma neprijatnu situaciju nakon što je jedan od putnika započeo verbalni okršaj sa njima. Putnik je navodno galamio na druge ljude u avionu i odbijao da veže sigurnosni pojas, prenosi Telegram kanal AVIAINCIDENT.

Prema svedočenju drugih putnika, čovek je i pre ukrcavanja u avion bio u alkoholisanom stanju. Drsko ponašanje prema posadi rezultovalo je pozivanjem "organa reda" i njegovim izbacivanjem iz aviona, ali je let zbog cele situacije kasnio skoro dva sata.

Nakon što je problematični putnik udaljen sa leta, Boeing 737 (RA-73237) poleteo je sa Vnukova i u hladni Novosibirsk je stigao sa skoro dva sata zakašnjenja, pokazuju podaci servisa za praćenje letova FlightRadar24.

Flightradar24 Flightradar24
Pijani putnici postaju sve veći problem za avio-kompanije i njihove zaposlene, kako u Rusiji tako i u svetu.

Američka Savezna uprava za civilno vazduhoplovstvo (Federal Aviation Administration - FAA) već dve godine sprovodi program "nulte tolerancije" koji podrazumeva pokretanje sudskih postupaka protiv putnika koji vređaju, napadaju ili maltretiraju putnike i posadu. FAA takođe deluje preventivno objavljujući edukativne video snimke ali i mimove kojima se ismevaju problematični putnici.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Kratka haljina istakla obline i neverovatno je smršala: Anabela pokazala telo boginje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>