• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skakao po sedištima pa nasrnuo na stjuardesu: Incident na letu sa Balija

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dvadesetosmogodišnji muškarac napao je i kabinsko osoblje, ne prezajući čak ni od seksualnog uznemiravanja jedne stjuardese

  • 0

Jedan od putnik na letu između Balija (DPS) i Melburna (MEL) priveden je od strane australijske policije zbog onoga što je okarakterisano kao polno uznemiravanje. Nakon što je skakao po sedištima i uznemiravao posadu, putnici su odlučili da preuzmu stvar u svoje ruke i obuzdaju problematičnog čoveka.

Incident se dogodio u subotu 30. decembra na letu QF46 avio-kompanije Qantas kada je jedan od putnika ušao u verbalni sukob sa drugim ljudima u avionu Boeing 737-800.

Dvadesetosmogodišnji muškarac iz australijske provincije Viktorija napao je i kabinsko osoblje, ne prezajući čak ni od polnog uznemiravanja jedne stjuardese, prenosi Aero Time.

Problematični putnik je od članice kabinskog osoblja zatražio poljubac, pokušavši da skoči na nju.

Nekoliko putnika pritrčalo je u pomoć uznemirenoj stjuardesi i pokušalo da obuzda pomahnitalog čoveka. Oni su uspeli da savladaju napadača koji je do kraja lete ostao na podu aviona. Njega su navodno na smenu čuvali drugi putnici i kabinsko osoblje puna četiri sata sve do sletanja u Melburn.

Nakon dolaska Boeinga 737 na terminal aerodroma, australijska federalna policija je privela putnika i on je poslat na medicinski pregled. Portparol policije je za lokalne medije poručio da istraga povodom ovog incidenta još uvek traje kao i da optužnice još uvek nisu podignute.

(Aero.rs)

Video: RViPVO dovozi Deda Mraza i Dobre Vile: Humanitarna akcija na batajničkom aerodromu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>