• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avion kasnio više od pola dana, pobesneli putnik udario pilota: Posle se izvinio, a video je postao viralan!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Razlog velikog kašnjenja navodno su bili vremenski uslovi u Delhiju, odnosno gusta magla zbog koje je bila smanjena vidljivost

  • 0

Jedan od putnika u avionu indijske avio-kompanije IndiGo udario je pilota nakon višesatnog kašnjenja leta. Policija je udaljila putnika iz aviona, a on se na kraju izvinio pilotu.

Kašnjenje letova može biti prava noćna mora za putnike i izaziva veliku frustraciju. Let 6E2175 između Delhija (DEL) i Goe (GOI) u Indiji je u nedelju 14. januara kasnio čak 13 sati, a jedan od putnika odlučio je da svoju nervozu i bes iskali na letačkoj posadi, prenosi Aero Time.

Tokom obraćanja pilota putnicima, čovek je ustao sa sedišta i nasrnuo na pilota kojeg je uspeo da udari po glavi. On srećom nije uspeo da mu nanese fizičke povrede, a posada je ubrzo pozvala policiju koja je putnika udaljila sa leta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Evgenia Belskaia (@evgeniabelskaia)

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama jasno se može vidti kako se ispred pilota nalaze kolica za hranu koja blokiraju prolaz. Da li je posada očekivala ovakvu reakciju te je zato blokirala prolaz putnicima ne može se sa sigurnošću znati.

Ruska glumica Evgenija Belskaja čije su se kolege navodno nalazile na letu ispričala je za indijsku televiziju TIMES NOW utiske njenih prijatelja. Ona je izjavila kako posada nije vodila brigu o putnicima, da im satima nisu dali vodu i hranu te da su za kašnjenje okrivili upravo putnike.

Incident se dogodio deset sati nakon što je avion trebao da poleti sa aerodroma. Razlog velikog kašnjenja navodno su bili vremenski uslovi u Delhiju, odnosno gusta magla zbog koje je bila smanjena vidljivost.

Nakon što je policija udaljila putnika iz aviona, isti se izvinuo pilotu.

(Aero.rs)

Video: RViPVO dovozi Deda Mraza i Dobre Vile: Humanitarna akcija na batajničkom aerodromu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>