• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan incident na aerodromu: Bilo mu zagušljivo, pa otvorio vrata za slučaj opasnosti i šetao po krilu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnici tvrde da ventilacija u avionu nije funkcionisala, da nisu dobili osveženja kao i da je to bio očajnički potez koji su svi u kabini podržali

  • 0
Aeromexico Boeing 737 Foto: Shutterstock/Markus Mainka

Jedan od putnika avio-kompanije Aeromexico (AM) otvorio je vrata za izlaz u slučaju nužde i šetao po krilu aviona. Policija je privela putnika ali ljudi iz aviona traže da on bude oslobođen.

Incident se dogodio u četvrtak 25. januara na letu AM672 između Meksiko Sitija (MEX) i Gvatemala Sitija (GUA). Nakon što je Boeing 737-800 registracije XA-AMB nekoliko sati stajao parkiran na gejtu aerodroma Benito Huarez u glavnom gradu Meksika, putnik je odlučio da da otvori vrata za evakuaciju u slučaju nužde i prošeta po krilu letelice, piše Aviation24.

On se nakon toga predao policiji koja ga je privela. Drugi putnici sa leta AM672 traže da privedeni čovek bude pušten na slobodu. Oni navode da ventilacija u avionu nije funkcionisala, tvrde da nisu dobili osveženja kao i da je to bio očajnički potez koji su svi u kabini podržali, prenosi Simple Flying.

Aeromexico Boeing 737 Foto: Shutterstock/Eliyahu Yosef Parypa
Putnici su nakon višestanog čekanja konačno poleteli za Gvatemalu, stigavši na svoju destinaciju skoro pet sati nakon prvobitno planiranog vremena dolaska.

Aeromexico svakoga dana obavlja tri leta ka Gvatemala Sitiju, pokazuju podaci sajta FlightRadar24. Pored meksičke nacionalne avio-kompanije, na ovoj ruti saobraćaja i niskotarifni prevoznik Volaris.

(Aero.rs)

Video: Pogledajte kako avion od 400 tona sleće prkoseći bočnom vetru: Antonov An-124 iznad Vojvodine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>