• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još jedan premium salon za putnike na aerodromu: Evo gde bi mogao da se nalazi i ko će moći da ga koristi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored putnika Air Serbie, pravo na korišćenje salona imaju i putnici Qatar Airwaysa, Turkish Airlinesa, Luxaira i flyDubaija

  • 0

Air Serbia biznis loža, Air Serbia Premium Lounge Air Serbia
Srpska nacionalna avio-kompanija namerava da otvori još jedan premium salon na beogradskom aerodromu. Drugi po redu luksuzni prostor za putnike koji u ostvarili pravo da ga koriste mogao bi da se nalazi u tek izgrađenom delu aerodroma.

Air Serbia planira da do kraja ove godine otvori novi biznis salon na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu (BEG). Reč je o potpuno novom prostoru nemenjenom odmoru premium putnika koji treba da bude otvoren u produžetku C hodnika, piše Ex-Yu Aviation News.

Postojeći premium salon nalazi se u A hodniku i otvoren je 2015. godine. Pored putnika Air Serbie, pravo na korišćenje ovih prostorija imaju i putnici Qatar Airwaysa, Turkish Airlinesa, Luxaira i flyDubaija. Oni koji ne poseduju kartu za let u biznis klasi takođe mogu da pristupe salonu ukoliko plate tu uslugu u rasponu od 25 do 99 evra.

Ukoliko se planovi o otvaranju novog objekta ostvare, biće to treći premium salon na aerodromu Nikola Tesla.

VIP salon nazvan Biznis klub se nalazi u tranzitnom delu između izlaza A4 i A5 ali njime ne upravlja srpska avio-kompanija. Ovaj prostor mogu koristiti biznis putnici mnogih drugih avio-kompanija koje posluju na aerodromu Beograd.

(Aero.rs)

Video: Posao na 11.000 metara: Kabinska posada Air Serbia na letu Beograd -Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>