• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnik trčao nag kroz avion i oborio člana posade: Boeing 737 morao da se vrati na polazni aerodrom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osim što je trčao kroz kabinu go, putnik je navodno oborio člana posade Virgina na pod

  • 0

Putnik Virgin Australia, koji je navodno trčao kroz kabinu aviona go tokom leta, priveden je nakon što se avion vratio na aerodrom Perth (PER) u Australiji, nakon incidenta.

Avion Virgin Australia Boeing 737 bio je na letu ka aerodromu Melbourne (MEL) 27. maja 2024. godine kada je muškarac "postao nasilan", prenosi Aerotime

Osim što je trčao kroz kabinu go, putnik je navodno oborio člana posade Virgin-a na pod.

Australijska savezna policija (AFP) privela je muškarca kada se avion vratio na aerodrom Pert nešto pre 20:00 časova, nakon samo jednog sata letenja, prema izveštaju ABC News Australia.

"Možemo potvrditi da je u ponedeljak, 27. maja, let VA696 Perta do Melbourna, vraćen u Pert," navedeno je u saopštenju. "Po dolasku u Pert, avion je dočekala Australijska savezna policija i nasilni gost je iskrcan," izjavila je avio-kompanija Virgin u saopštenju.

AFP je takođe potvrdila da je nakon hapšenja putnik prebačen u bolnicu na procenu.

"Policajci AFP-a su uhapsili muškarca nakon što je navodno trčao go kroz avion tokom leta i oborio člana posade na pod," rekao je portparol AFP-a.

Tačne optužbe s kojima će se suočiti muškarac još uvek nisu završene, ali se očekuje da će se pojaviti na sudu 12. juna 2024. godine.

(Aero.rs)

Video: Tandem skok padobranom u Paraćinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>