• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia u maju prevezla 372.638 putnika: Obavljeno skoro 4.000 letova

Vreme čitanja: oko 1 min.

Najtraženije destinacije tokom maja bile su Cirih, Pariz, Milano, Amsterdam i Frankfurt u zapadnoj Evropi, kao i Podgorica i Tivat u regionu

  • 0
A319 Salinger Igor

Tokom maja 2024. godine, Air Serbia (JU) je prevezla ukupno 372.638 putnika u redovnom i čarter saobraćaju, što predstavlja rast od 11 odsto u poređenju sa istim mesecom prošle godine.

To je najbolji majski rezultat od osnivanja, odnosno početka rada pod sadašnjim imenom, Air Serbia 2013. godine, saopšteno je iz srpske nacionalne avio-kompanije

Sa aerodroma u Beogradu (BEG), Nišu (INI) i Kraljevu (KVO), srpska nacionalna avio-kompanija je tokom maja realizovala 3.869 letova, što je povećanje od 4 odsto u odnosu na taj mesec 2023. godine.

Air Serbia A319 Salinger Igor

Najtraženije destinacije Air Srbije tokom maja bile su Cirih (ZRH), Pariz (CDG), Milano (MXP), Amsterdam (AMS) i Frankfurt (FRA) u zapadnoj Evropi, kao i Podgorica (TGD) i Tivat (TIV) u regionu. Kada je reč o široj evromediteranskoj zoni, najpopularniji letovi bili su do Istanbula (IST), Atine (ATH) i Larnake (LCA)

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation instalirao Certus internet sistem u Cessna Citation 525

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>