• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tel Aviv i Beograd povezivaće još jedna avio-kompanija: Sun d’Or stiže na Teslu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia je u prošlosti takođe letela za Tel Aviv ali je nedugo nakon početka ratnih dejstava u pojasu Gaze obustavila saobraćaj

  • 0
Sun d’Or avioni Foto: Shutterstock

Izraelska avio-kompanija Sun d’Or pokrenuće letove između Tel Aviva i Beograda čime će postati drugi prevoznik na ovoj liniji.

Mada je inicijalno nameravao da započne saobraćaj ka srpskoj prestonici još u aprilu, Sun d’Or (2U) je promenio svoje planove. Prema pisanju portala Ex-Yu Aviation News, podružnica avio-kompanije El Al (LY) otvoriće liniju između Tel Aviva (TLV) i Beograda (BEG) 11. jula ove godine.

Planirana su dva nedeljna leta - svakog četvrtka i nedelje i to sa Boeing 737-800 avionom iznajmljenim od firme KlasJet. Karte za letove Sun d’Or već se nalaze u prodaji na sajtu El Al.

Sun d’Or avioni Foto: Wikimedia/Oyoyoy

Pored Sun d’Or na liniji Tel Aviv - Beograd već saobraća Arkia Israeli Airlines (IZ) koja takođe povezuje ove gradove sa dva leta nedeljno. Za razliku od Sun d’Or, karte za Arkia Israeli Airlines nije moguće kupiti u slobodnoj prodaji jer su ovi letovi prvenstveno namenjeni izraelskim turistima koji svoja putovanja rezervišu u agencijama.

Air Serbia (JU) je u prošlosti takođe letela za Tel Aviv ali je nedugo nakon početka ratnih dejstava u pojasu Gaze obustavila saobraćaj.

(Aero.rs)

Video: Dassault Falcon 6X u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>