• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog bizarnog incidenta vazduhoplov vanredno sleteo: Ima li... toaleta u avionu?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neimenovani putnik uhašen na aerodromu Bufalo i izveden pred sudiju: mogao bi da dobije i do šest meseci zatvora i novčanu kaznu od 5.000 dolara

  • 0
Embraer E170 American Eagle Foto: Shutterstock

Embraer E170 kompanije American Eagle registracione oznake N771JV na letu AA3921 između aerodroma O'Hare Čikago (ORD) i aerodroma Mančester Boston (MHT), bio je primoran da se preusmeri i spusti na pistu aerodroma Bufalo (BUF).

Razlog za ovakvu odluku? Bizarni incident koji je izazvao 25-godišnjak iz Oregona. On je "u sred leta" stao na prolaz aviona, skinuo se i urinirao pred putnicima!

Odmah po sletanju vazduhoplova na regionalnoj redovnoj rotaciji, putnik je uhapšen i odveden pred sudiju Džeremaju Dž. Mekartija uz krivičnu prijavu za nepristojno izlaganje, javlja portal Simple Flying.

Embraer E170 American Eagle Foto: Shutterstock

Ova optužba može da uzrokuje osudu na maksimalnu kaznu od šest meseci zatvora i 5.000 dolara, navodi se u izjavi  Kancelarije američkog tužioca za Zapadni distrikt Njujorka od 3. jula 2024. godine.

Putnik čiji identitet nije saopšten je pušten da se brani sa slobode, a Embraer E170 kompanije American Eagle je ubrzo nakon njegovog hapšenja poleteo ka svojoj krajnjoj destinaciji.

Embraer E170 American Eagle Foto: Shutterstock

Avion je star 18,9 godina i prvobitno je korišćen od strane sada već ugašene ekvadorske avio kompanije Tame pre nego što je prešao u flotu American Eagle-a. Kompanija American Eagle ima flotu od 40 Embraer E170 aviona koji mogu da prime 65 putnika. 

(Aero.rs)

Video: Otvaranje linije Izmir-Tivat Air Montenegro

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>