• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otpala vrata toaleta na poletanju: Stjuardesa ih pridržavala tokom leta za Njujork

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj bizarni događaj ipak nije bio dovoljan razlog da se avion vrati u Hong Kong pa je posada nastavila let ka Velikoj jabuci

  • 0
WC toalet u avionu Shutterstock

Vrata jednog od toaleta u avionu Airbus A350 otpala su tokom leta između Hong Konga i Njujorka.

Nesvakidašnja situacija dogodila se u ponedeljak 15. jula na letu Cathay Pacific CX840 između Hong Konga (HKG) i aerodroma Džon F. Kenedi (JFK) u Njujorku. Vrata toaleta Airbusa A350-900 (B-LRX) otpala su svega tri minuta nakon što je avion poleteo, preneo je Aero Time pozivajući se na South China Morning Post.

Ovaj bizarni događaj  ipak nije bio dovoljan razlog da se avion vrati u Hong Kong pa je posada nastavila let ka Velikoj jabuci. Jedna od stjuardesa avio-kompanije Cathay Pacific je fotografisana dok pridržava vrata, sedeći na svom sedištu.

Airbus A350 je sleteo u Njujork u 20:56 po lokalnom vremenu nakon 15 i po sati u vazduhu, pokazuju podaci servisa FlightRadar24. Već narednog jutra Airbus A350 je obavio povratni let za Hong Kong.

Iz Cathay Pacific-a su saopštili da je kvar otklonjen kao i da inženjerski tim vrši istragu koja bi treba da utvrdi kako je došlo do otpadanja vrata usred leta.

(Aero.rs)

Video: Pariz Šarl de Gol aerodrom (CDG)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>