• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Let između Maroka i Kanade otkazan zbog svađe putnika sa stjuardesom: Uzrok konflikta navodno bilo ćebe

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avio-kompanija saopštila je da je u toku istraga kojom treba da budu utvrđene sve okolnosti ovog događaja

  • 0
Air Canada Airbus A330 Salinger Igor

Let Air Canada od Kazablanke do Montreala otkazan je zbog svađe do koje je došlo između posade i putnika. Razlog konflikta je prema pisanju medija bio pokrivač.

Incident se dogodio u petak 26. jula na letu AC73 od aerodroma Kazablanka (CMN) do Montreala (YUL). Posada Airbusa A330-300 registracije C-GHLM spremala se za taksiranje i poletanje iz Maroka kada je u putničkoj kabini došlo do svađe.

Na video snimku koji kruži društvenim mrežama može se videti kako stjuardesa Air Canada povišenim tonom razgovara sa putnikom.

"Ne želim da neko maltretira moju posadu", rekla je ljutito stjuardesa Air Canada, zapretivši da će se svi iskrcati ukoliko se putnik ne bude normalno ponašao.

Prema pisanju Aero Time, svađa je navodno izbila nakon što je putnik zatražio ćebe od posade. Mada je malo verovatno da je upravo ovaj zahtev bio okidač za verbalni sukob, let AC73 je ipak otkazan.

Air Canada Airbus A330 Salinger Igor

Povodom incidenta oglasila se i Air Canada. Avio-kompanija saopštila je da je u toku istraga kojom treba da budu utvrđene sve okolnosti ovog događaja. Prevoznik se izvino putnicima zbog neprijatnog iskustva koje su doživeli na letu AC73.

Putnici su navodno dobili kompenzacije, a let za Montreal obavljen je narednog dana sa novom posadom.

(Aero.rs)

Video: Pogledajte helikoptere MUP u borbi sa vatrom: Snimak odozgo gašenja požara u Bloku 70

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>