• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Wizz Air uvodi propusnicu za neograničen broj letova: Evo koji su uslovi i koliko košta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mada omogućava korišćenje relativno velike mreže destinacija Wizz Air, pre kupovine All You Can Fly putnici treba da se upoznaju sa uslovima korišćenja

  • 0
Airbus A320 family Salinger Igor

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air nudi mogućnost kupovine propusnice za neograničen broj letova u periodu od godinu dana. Mada naizgled zvuči atraktivno, ova ponuda krije izuzetno restriktivne uslove sa dodatnim troškovima korišćenja.

All You Can Fly ime je za novu propusnicu Wizz Air koja putnicima omogućava da se ukrcaju na neograničen broj letova u mreži avio-kompanije tokom jedne godine. Trenutno ju je moguće nabaviti po promotivnoj ceni od 499 evra na sajtu Wizz Air, a od 16. avgusta koštaće 100 evra više.

U prodaji je 10.000 propusnica.

Airbus A320 family Salinger Igor

Mada omogućava korišćenje relativno velike mreže destinacija Wizz Air, pre kupovine All You Can Fly putnici treba da se upoznaju sa uslovima korišćenja.

Wizz Air navodi da iako mogu da se ukrcaju na neograničen broj letova tokom godinu dana, za svaku rezervaciju putnici moraju da plate taksu od 9,99 evra. U tarifu nije uključen kabinski prtljag ili čekirani prtljag - putnik može da ponese samo jednu ličnu stvar poput ranca.

Wizz Air Airbus A320 Salinger Igor

Letovi All You Can Fly se mogu rezervisati do tri dana pre polaska i nisu dozvoljene promene putovanja. Korišćenje All You Can Fly neće biti moguće pre septembra ove godine.

"Wizz Air ne može da garantuje da su All You Can Fly sedišta dostupna (ili dostupna u željenoj meri) na određenom letu ili letovima u okviru kvalifikovanog perioda", navodi se na sajtu prevoznika.

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation instalirao Certus internet sistem u Cessna Citation 525

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>