• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nova linija u mreži Air Serbia: Srpska avio-kompanija pokreće letove ka još jednom francuskom gradu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored Air Serbia, na liniji Beograd - Nica saobraća i mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air koja ima tri nedeljna polaska tokom letnje sezone

  • 0
Air Serbia A319 Salinger Igor

Air Serbia planira da otvori novu liniju između svog čvorišta aerodroma Nikola Tesla u Beogradu i Nice. Avio-kompanija je ranije letela za ovaj francuski grad ali je saobraćaj obustavljen nakon izbijanja globalne pandemije.

Mreža linija Air Serbia uskoro treba da postane bogatija za još jednu destinaciju. Srpska nacionalna avio-kompanija saopštila je da će narednog meseca uspostaviti direktnu liniju između Beograda (BEG) i Nice (NCE).

Air Serbia Airbus A319 YU-APC Salinger Igor

Prvi let do grada na Azurnoj obali zakazan je za 19. septembar ove godine, a na novoj liniji planirana su dva nedeljna polaska - svakog četvrtka i nedelje. Air Serbia je saopštila da će letovi do Nice trajati oko dva sata kao i da su karte trenutno u prodaji.

Nica će tako postati treća destinacija Air Serbia u Francuskoj nakon Pariza (CDG) i Liona (LYS).

YU APC A319 crop Air Serbia Salinger Igor

Pored Air Serbia, na liniji Beograd - Nica saobraća i mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air koja obavlja tri nedeljna leta tokom letnje sezone.

Air Serbia je prvi put pokrenula letove ka petom najvećem francuskom gradu 2019. godine. Sezonska linija ukinuta je naredne godine zbog globalne pandemije, a prevoznik je nameravao da ponovo pokrene letove 2022. godine. Uspostavljanjem linije Wizz Air, srpska avio-kompanija je odustala od planova za Nicu.

(Aero.rs)

Video: Proslava Dana policije: Helikopterska jedinica MUP Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>