• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Proglašena uzbuna zbog preteće poruke pronađene u toaletu aviona

Vreme čitanja: oko 1 min.

Indijska policija započela je istragu sa ciljem da pronađe osobu koja je ostavila preteću poruku

  • 0

Posada Air India proglasila je uzbunu nakon što je u toaletu aviona pronađena preteća poruka o bombi.

Piloti indijske avio-kompanije obavestili su kontrolu letenja da je u toaletu nađena poruka u kojoj se navodi da se eksplozivna naprava nalazi u letelici. Incident se dogodio danas (22. avgust) na domaćem letu AI657 Air India od Mumbaja (BOM) to aerodroma Trivandrum (TRV), preneo je Aero Time pozivajući se na Press Trust of India.

Uzbuna je navodno proglašena u 07:36, svega nekoliko minuta nakon minuta nakon što je kabinsko osoblje video poruku napisanu na maramici.

Airbus A320neo bezbedno je sleteo u Trivandrum. Bezbednosne službe su nakon prizemljenja aviona pretresle letelicu i putnike. Zbog sigurnosnih razloga, avion Air India bio je parkiran na izolovanoj poziciji. U trenutku pisanja vesti još uvek nema informacije o tome da li je dojava bila prava ili lažna.

Indijska policija započela je istragu sa ciljem da pronađe osobu koja je ostavila pretnju o bombi. Prema podacima servisa za praćenje letova FlightRadar24, avion VT-EXJ u kojem je jutros dignuta uzbuna još uvek nije napustio aerodrom Trivandrum.

(Aero.rs)

Video: Pariz Šarl de Gol aerodrom (CDG)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>