• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

BEBEAIR: jedna Cessna XLS i osam lepih devojaka

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Unutrašnjost biz jeta specijalno je dekorisana za ovu priliku - u roze

  • 0
Dunja Jovanić Printskrin: Instagram/imfashionbabe

Srpska jutjuberka Dunja Jovanić, poznata i kao Imfashionbabe, iznajmila je avion i organizovala privatno putovanje za sebe i svoje drugarice, i kolege blogere, prenosi Telegraf.rs u rubrici Jetset.

Među poznatim damama iz sveta muzike i influensa, tu su se našle pevačica Sara Jo, blogerke Una Krlić, Anastasija Grujić, Dora Predojević i druge, a sa njima je i fotograf Dušan Petrović, koji će, verujemo, zabeležiti najbolje trenutke.

Razlog putovanja je promocija nove kolekcije kupaćih kostima Dunjinog brenda, pa su tako svi detalji u avionu bili sa njenim logom i u pink tonovima.

Balkanske lepotice uputile su se uputile u Porto Montenegro, a iz aviona su podelila prve momente ove, u najavi, lude avanture.

Pre samog ukrcavanja nazdravile su šampanjcem, a zatim su se ukrcale u avion, sa posebno isprintanim kartama. Sve detalje možete pogledati u galeriji ispod.

Imfashionbabe zaslužuje sve pohvale i trud za brendiranje ovog leta - umalo da pomislimo kako ima i aviokompaniju ili bar svoj avion - ipak, u pitanju je popularni biz-jet Cessna Citation XLS domaće kompanije Air Pink.

Pored toga što ima ubedljivo najviše aviona u biznis segmentu - ako gledamo broj letilica a ne broj sedišta, tu može da "izađe na crtu" i nacionalnoj aviokompaniji, Air Pink privlači pažnju vazduhoplovnih profesionalaca ali i entuzijasta sa višesmislenim registracijama aviona u floti. Tako su u pinkovom "jatu" primećeni luksuzni avioni uredno registrovani pred domaćim vazduhopolovnim vlastima "tablicama" GIN, DRY, WET.

Korak dalje u (ne)dvoslmislenosti oznaka svojih aviona otišli su vlasnici poslovnih aviona YU-SEX, PRC i TUC. Ipak, reakcijom "nadležnih" ovi nazivi nisu se duže zadržali i promenjeni su u neke "običnije" registracije.

Aero.rs je na Dunjinim fotografijama izbrojao ukupno osam veselih dama u avionu, što uz pomenutog gospodina čini ukupno devet putnika, odnosno upravo onoliko koliko "Cesna sitejšn XLS" ima registrovanih putničkih mesta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

(Telegraf.rs/Aero.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>