• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Open Fly In 2023 Ćuprija: Prvenstvo u preciznom sletanju, izložba aviona i aeromiting ove subote

Vreme čitanja: oko 1 min.

Više od 30 letilica iz cele Srbije, sa dinamičnom postavkom kako na zemlji tako i u vazduhu očekuje posetioce aero skupa

  • 0
Open Fly In Ćuprija 2022 Aero klub Ćuprija

Ćuprija će u subotu 2. septembra biti domaćin manifestacije pod nazivom Open Fly In 2023 i Državnog prvenstva u ultralakom letenju.

Kako smo već navikli prethodnih godina od domaćina, Aero kluba Ćuprija, ovaj događaj je zamišljen kao svojevrsna kombinacija okupljanja vazduhoplovaca, takmičenja i - za širu publiku a posebno najmlađe bez sumlje najzanimljiviji deo - aeromitinga i izložbe vazduhoplova na ćuprijskom aerodromu.

"Više od 30 letilica iz cele Srbije, sa dinamičnom postavkom kako na zemlji tako i u vazduhu očekuje posetioce aero skupa. Osim ultralakih letilica očekuju se RC modelari kao i predstavnici generalne avijacije sa svojim letilicama, kao i učešće helikoptera RViPVO i MUP Srbije", kažu organizatori

Ulaz je slobodan, a početak je planiran za 10 časova. U drugom delu dana učesnici će se takmičiti u preciznom letenju u tri kategorije: ultralaki avioni, žirokopteri i motroni zmajevi.

Kako je bilo u Ćupriji prošle godine, pogledate u foto galeriji.

(Aero.rs)

Video: Aero.rs u balonu: Kruševačka Kapadokija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>