• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pilot iz Novog Sada odlučio je da obraduje srećnu damu za 8. mart letom iznad grada: Naći će je na Instagramu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Igor Smirnov, pilot iz Novog Sada, izgleda da je odlučio da jednoj - i to nasumice odabranoj dami - priredi poklon za 8. mart koji će sigurno dugo pamtiti

  • 0
Igor Smirnov Igor Smirnov

Igor je pilot i odlučio je da na Instagramu obraduje jednu damu za 8. mart letom iznad Novog Sada.

Koliko se pamte pokloni za Dan žena, koje se dobijaju - ili daju - svake godine? Utisak je, da se pamte jedan dan, kao i brojne objave na društvenim mrežama na kojima završavaju prelepi buketi pre nego što se pre ili kasnije osuše. Ili luksuzne bombonjere dok ne budu poslužene u kancelariji ili gostima u nekoj posebnoj prilici.

Igor Smirnov, pilot iz Novog Sada, izgleda da je odlučio da jednoj - i to nasumice odabranoj -  dami priredi poklon za 8. mart koji će sigurno dugo pamtiti: on je na svom Instagram profilu objavio da poklanja jednoj devojci let iznad Novog Sada, sa pozivom da ostave kometar ispod posta. Dobitnica će biti izvučena 8. marta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aviator Inc. (@aviator.inc)

On je objasnio da je "bilo kakav komentar dovoljan" a nisu manjkala ni pitanja, uglavnom pripadnica lepšeg pola koje je ponuda očito zaintrigirala

Izvesna Tanja se požalila "da bi se prijavila, ali nije devojka", na šta je dobila odgovor da su sve dame dobrodošle. Kokosanel je direktno pitala do koliko godina je "devojka" na šta je dobila odgovor "sve osobe sa 2 XX hromozoma"... ko je pazio u školi na časovima biologije, sigurno je razumeo.

O, biće to zanimljiva priča. Hoću da letim. Woooow. Lepo od Vas, svaka čast. Ako se ja osećam kao devojka taj dan, je l' važi i za mene? Imam jednu koja bi da leti. Kada treba da budem na aerodromu.... samo su neki od komentara koje je Igor dobio

Aero.rs je kontaktirao Igora kako bi nam pojasnio svoju motivaciju za ovaj gest i evo šta nam je rekao:

"Želim da popularizujem avijaciju i pokažem lepe strane Srbije i regiona iz vazduha. Usput, učim i delim svoja saznanja a iz zahvalnosti na pratiocima na Instagramu koji me podržavaju i motivišu sa vremena vreme time proslavim proslavim postignut letački staž sa srećnim dobitnikom ili u ovom slučaju dobitnicom. U konkretnom slučaju, mislim da niko do sada, bar ne na ovaj način i nasumice odabranu, nije rešio da obraduje neku damu za osmi mart, pa je meni palo na pamet da to uradim"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Aviator Inc. (@aviator.inc)

Smirnov, kako sam kaže ima PPL dozvolu i do sada u letačku knjižicu ima upisano oko 120 sati leta, od toga 75 kao tzv. pilot-in-command (pic), odnosno vođa vazduhoplova. Trenutno se sprema za polaganje ispita za profesionalnu ATPL dozvolu a na Instagramu redovno deli zanimljive video snimke i fotografije Srbije koje snima iz aviona, ali i svoja znanja i zanimljivosti iz sveta avijacije i pilotskog posla.

Jedan let je obećao i kad njegov profil dostigne 2000 pratilaca.

"Onda malo i njih zainteresuje tematika, a stalo nam je da se i tu malo izjednačimo po ulogama i mogućnostima. Što više ima pratilaca koji gledaju i čitaju moje objave, mene to više motiviše da učim i da delim stečeno znanje", kaže Smirnov.

(Aero.rs)

Video: Aero open fly in Ćuprija 2023

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>