• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Airbus i Mašinski fakultet dogovorili razmenu iskustava: Evropski vazduhoplovni stručnjaci i ove godine na MF

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom sastanka je dogovoreno da i ove godine na Mašinskom fakultetu gostuju stručnjaci iz Airbus koji bi studentima i zaposlenima predstavili najnovije trendove u razvoju aviona, helikoptera i bespilotnih letilica

  • 0
Airbus Mašinski fakultet Mašinski fakultet

Dekan Mašinskog fakulteta prof. dr Vladimir Popović, prodekan za nastavu prof. dr Marko Miloš i prodekan za finansije prof. dr Aleksandar Grbović, su posetili od 26. do 29. februara 2024. evopski konzorcijum u njihovim sedištima u Minhenu, Mancingu i Donauvortu. Do posete je došlo, kako navodi Mašinski fakultet u svojoj objavi "nalični poziv" Aleksandra Bojanića, direktora regionalne prodaje za istočnu Evropu u Airbus Defence and Space"

Tokom posete, sad domaćinima, Hilmarom Ekertom, prvim čovekom komunikaija i protokola u Mancingu, i Manfredom Silerom, direktor inžinjeringa IM and PLN u Airbus Helicopters oni razgovarali o daljim koracima u saradnji između Mašinskog fakulteta i kompanija Airbus, saopštio je beogradski fakultet.

Airbus Mašinski fakultet Mašinski fakultet
Dogovoreno je da će stručnjaci iz Airbus-a i ove godine posetiti Mašinski fakultet kako bi studentima i zaposlenima predstavili najnovije trendove u razvoju aviona, helikoptera i bespilotnih letilica.

Tokom sastanka je dogovoreno da i ove godine na Mašinskom fakultetu gostuju stručnjaci iz Airbus koji bi studentima i zaposlenima predstavili najnovije trendove u razvoju aviona, helikoptera i bespilotnih letilica.

"U cilju proširenja saradnje napravljen je okviran dogovor o razmeni iskustava između naših i njihovih vazduhoplovnih stručnjaka u domenu projektovanja i proizvodnje", navodi Mašinski fakultet

(Aero.rs)

Video: Airbus Helicopters H145M MUP Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>