• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

POSAO: Wizz Air traži stjuardese i stjuarde u Srbiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Wizz Air tvrdi da nudi odlične uslove rada, pogodnosti za zaposlene i njihove porodice i naravno besplatnu obuku za posao

  • 0
Wizz air stjuardesa Wizz air/Salinger Igor

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air u potrazi za novim kabinskim osobljem održaće otvoreni dan - regrutaciju kandidata za stjuardese i stjuarde u Beogradu u subotu 17. juna. Lokacija je Jump Inn hotel, Koče Popovića 2a (nekadašnja Zagrebačka).

Uslovi za apliciranje su manje više standardni za posao kabinskog osoblja: budući stjuard ili stjuardesa mora imati navršenih najmanje 18 godina i bar srednju škola, da zna da pliva, da može - makar na vrhovima prstiju - da dohvati visinu od 210 cm, da zna engleski - italijanski jezik je prednost, da živi ili je spreman ili spremna da se preseli na mesto koje je 90 minuta od budućeg radnog mesta, odnosno aerodroma gde bazira avion....

Zainteresovani kandidati treba da imaju spreman CV na engleskom, kopiju pasoša kao i sliku u boji.

Wizz Air tvrdi da nudi odlične uslove rada, pogodnosti za zaposlene i njihove porodice i naravno besplatnu obuku za posao. Dodatne informacije, kao i link za prijave možete naći na Fejsbuk stranici aviokompanije.

Kako je Takeoff.rs već ranije izvestio, Wizz Air je objavio da namerava da proširi do kraja decenije flotu za čak 500 aviona i da zaposli nekih 6.600 novih pilota uz preko 13.000 radnika ostalih profila.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Povratak u zlatno doba avijacije: Otkrivamo čari TWA hotela na najpoznatijem aerodromu u svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>