• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beoavia: Konkurs za prijem novih članova do 8. oktobra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vizija studentskog udruženja je unapređivanje znanja, koje se prenosi sa generacije na generaciju, koja će biti sposobna da u studentskim danima razvije pravi avion

  • 0
Beoavia konkurs Beoavia

Beoavia, neprofitna studentsku organizacija koja se bavi proračunom, projektovanjem i proizvodnjom bespilotnih letelica i raketa za takmičenja širom sveta, objavila je konkurs za upis novih članova koji je otvoren do 8. oktobra.

Beoavia je osnovana je  2017. godine od strane ljubitelja i studenata vazduhoplovstva na Katedri za vazduhoplovstvo Mašinskog fakulteta, Univerziteta u Beogradu.

"Jedini smo predstavnici Univerziteta u Beogradu i Republike Srbije na takmičenjima iz vazduhoplovstva", kažu u studentskom udruženju

Članovi su pretežno sa Mašinskog fakulteta, uz studente sa Elektrotehničkog, Matematičkog, Fakulteta za fizičku hemiju, Saobraćajnog, Fakulteta organizacionih nauka i Vojne akademije.

Beoavia je podeljena u šest sektora: Aerodinamika, Struktura, Pogon, Elektronika i programiranje, Proizvodnja i Marketing i sponzorstva.

Osnovna misija Udruženja jeste omogućiti studentima razvoj, usavršavanje i sticanje praktičnih znanja i veština iz različitih oblasti, da to znanje primene kako bi po završetku fakulteta uspešno obavljali posao.

Vizija Udruženja je unapređivanje znanja, koje se prenosi sa generacije na generaciju, koja će biti sposobna da u studentskim danima razvije pravi avion, navode iz udruženja Beoavia

Za više informacija posetite internet sajt Beoavia beoavia.org, Instagram ili Facebook

Video: Blanik kup: Rekordan broj jedrilica nad Trstenikom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>