• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aviation Day South East Europe u Beogradu 17. oktobra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia u saradnji sa IATA biće domaćin jednodnevne regionalne konferencije pod nazivom Aviation Day Southeast Europe

  • 0
Air Serbia Salinger Igor

Air Serbia u saradnji sa Međunarodnim udruženjem vazdušnog saobraćaja (International Air Transport Association - IATA) i uz podršku kompanije Sabre biće domaćin jednodnevne regionalne konferencije u Beogradu pod nazivom Aviation Day South East Europe.

Ovaj Dan vazduhoplovstva jugoistočne Evrope obuhvatiće teme razvoja vazduhoplovstva u regionu, sa akcentom na avio saobraćaj, razvoj infrastrukture, izazove i prioritete za održivo vazduhoplovstvo u jugoistočnoj Evropi, kao i razvoj turizma, prenosi portal Ex Yu Aviation News

Aviation day konferencija Air Serbia/Screenshot
Konferencija će se održati 17. oktobra od 09.00 do 17.00 časova u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Očekuje se učešće predstavnika vlada, avio-kompanija, aerodroma, vlasti civilnog vazduhoplovstva, provajdera sistema vazdušne navigacije, agencija za zemaljsko rukovanje, proizvođača aviona, dobavljača goriva i mnogih drugih uključenih u sektor vazduhoplovstva u regionu.

Zainteresovani mogu da prisustvuju konferenciji besplatno, ali je broj mesta ograničen i moraju da da prijave svoje interesovanje do petka, 6. oktobra u 15.00 po srednjeevropskom vremenu.

(Aero.rs/SI)

Video: Otvorena nova poslovnica AirSerbia u TC "Galerija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>