• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao: ch-aviation traži Airline and Fleet Data Researcher u Zagrebu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od kandidata se očekuje odlično pisano i govorno vladanje engleskim jezikom, napredno poznavanje programa Exclel, kao i afinitet prema avijaciji

  • 0
Boeing, Boing, avion, kompanija, logo Tanjug/AP

Kompanija ch-aviation objavila je oglas za posao u kojem se traže referenti za istraživanje podataka o avio-kompanijama. Glavni fokus zaposlenih biće rad sa postojećom bazom podataka i prikupljanje novih informacija o vazduhoplovnoj industriji.

Od kandidata se očekuje odlično pisano i govorno vladanje engleskim jezikom, napredno poznavanje programa Exclel, kao i afinitet prema avijaciji - poznavanje ove oblasti je svakako prednost.

ch-aviation ističe i određene pogodnosti za buduće zaposlene kao što su putovanja, dodatne obuke ali i mogućnost skraćivanja radne nedelje na četiri dana.

Kandidati koji su zainteresovani za posao u zagrebačkoj kancelariji ch-aviationa bi prilikom apliciranja trebali da pošalju svoj CV na engleskom kao i motivaciono pismo. Rok za prijavu je do 27. oktobra, a detalji oglasa mogu se pronaći na sajtu kompanije ili na MojPosao.

(Aero.rs/AŠ)

Video: Otvorena nova poslovnica AirSerbia u TC "Galerija"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>