• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao: Da li želite da postanete kontrolor leta? SMATSA poziva potencijalne kandidate

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kontrola letenja Srbije i Crne Gore SMATSA d.o.o.objavila je poziv da joj se jave zainteresovani za školovanje i sticanje zvanja kontrolora letenja

  • 0
kontrola leta shutterstock.com

Ako ste maštali o tome da određujete pilotima na kom kursu i kojoj visini treba da lete, na koju pistu da spuste svoj avion, "ako je vaš san da postanete kontrolor leta", Kontrola letenja Srbije i Crne Gore SMATSA d.o.o. možda ima rešenje za vas: objavljen je poziv za prijavljivanje kandidata zainteresovanih  školovanje za ovaj veoma odgovoran i odlično plaćen posao.

Da biste se prijavili, morate da ispunite sledeće uslove:

Morate biti državljanin Srbije ili Crne Gore.

Morate imati manje od 24 godine.

Završili ste srednju školu u četvorogodišnjem trajanju (IV stepen stručne spreme), sa najmanje vrlo dobrim uspehom i u svim razredima srednje škole iz vladanja ste imali najmanje ocenu 4 (vrlo dobar);

Znate opšti engleski najmanje na nivou B2 po CEFR skali;

Smatrate da ste dobrog zdravstvenog stanja;

Smatrate da posedujete opšte i specifične sposobnosti, predispozicije i psihološke karakteristike neophodne za pohađanje obuke za kontrolora letenja;

Niste krivično osuđivani, protiv Vas se ne vodi krivični postupak i niste pod istragom.

Ako ispunjavate sve ove uslove, SMATSA d.o.o. vas poziva da dostavite svoju prijavu kojom ćete se svrstati u bazu podataka o potencijalnim kandidatima za prijem na obuku radi sticanja dozvole kontrolora letenja i odgovarajućeg ovlašćenja.

Dostavljanjem prijave, omogućićete sebi da na svoju ličnu mejl adresu dobijete blagovremenu informaciju o budućim konkursima koje SMATSA doo bude raspisivala za svoje potrebe.

Potrebno je samo da popunite on-line prijavu, kojoj možete da pristupite ako odete na internet stranicu Kontrole leta Srbije i Crne Gore SMATSA. Za popunjavanje prijave je potrebno da imate otvoren Google nalog.

Za sva eventualna pitanja koja imate u vezi popunjavanja prijava, možete da pišete na mejl adresu prijava.kl@smatsa.rs, navodi se u objavi Kontrole letenja Srbije i Crne gore.

(Aero.rs)

Video: Havaji: Izvlačenje nasukanog aviona P-8 Poseidon iz mora

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>