• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aerodrom Nikola Tesla prodaje parkiranje od sada i preko interneta: Moguća rezervacija unapred

Vreme čitanja: oko 1 min.

U narednom periodu planirana je i prodaja drugih usluga, poput prioritetnog prolaza za putnike

  • 1
Aerodrom parking Salinger Igor

Aerodrom Nikola Tesla omogućio je korisnicima parkinga u okviru aerodromskog kompleksa kupovinu parking mesta i rezervaciju putem interneta, saopštio je Belgrade Airport.

Kako je navedeno, u prvoj fazi, omogućena je onlajn kupovina mesta na više parkirališta, a u narednom periodu planirana je i prodaja drugih usluga, poput prioritetnog prolaza za putnike.

Na adresi store.beg.aero, kao i na internet prezentaciji aerodroma može se rezervisati jedno ili više parking mesta na aerodromskim parkiralištima, zavisno od broja raspoloživih mesta na dan rezervacije, prenosi Tanjug

Parking aerodroma Nikola Tesla Luka Filipović
Kupovina se može obaviti za parkinge garaža (P0), parking P3, parking Tesla, parking P11 i parking P7. Parking mesto može se rezervisati najmanje četiri sata pre planiranog dolaska, a najviše dva meseca unapred. U promotivnom periodu na onlajn rezervaciju primenjuje se popust od 20 odsto, navodi agencija.

Na Tesla parkingu, P11 i parkingu P7 može se rezervisati dnevna karta, na novom parkingu P3 može se kupiti karta za najmanje dva sata korišćenja, a u garaži se može kupiti dnevna karta kao i karte za više od dva sata korišćenja.

(Tanjug/Aero.rs)

Video: Aviation Event VIE 2023 konferencija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • angie

    8. april 2024. | 10:35

    Ovo je sjajna vest, nisam znala, evo upravo sam guglala o mogućnostima za parking na aerodromu jer ce mi auto biti 4 dana tamo, tako da sam shvatila da postoji i privatni r parking koji je takođe obezbeđen i može da se rezerviše online

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>