• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpski sajt među deset najuticajnijih vazduhoplovnih internet stranica i blogova na Feedspot listi

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0
exyuaviation Ex-Yu Aviation

Feedspot, koji svake godine sastavlja najsveobuhvatniju listu 100 najboljih sajtova i blogova, uvrstio je stranice Ex-Yu Aviation News među deset najuticajnijih vazduhoplovnih blogova i internet sajtova za profesionalce u vazduhoplovstvu u 2023. godini

Feedspot je veoma referentni servis za "brend monitoring" i praćenje onlajn sadržaja, kao što su forumi, blogovi, časopisi, društveni mediji, YT kanali... 

Lista je sastavljena na osnovu pretrage i metričkih podataka kao što su rang Google pretrage, vidljivost na društvenim mrežama, kvalitet i doslednost i pregled uredničkog tima veb lokacije.

Ex-Yu Aviation News zauzeo je osmo mesto, a na listi se nalaze svetski poznati vazduhoplovni brendovi i portali uključujući FlightRadar24 Blog, Aviation Week, Airline Reporter, Simple Flying, CAPA i ch-aviation.

Ovaj u državama bivše Jugoslavije - ali očigledno sve više i globalno - referentni izvor informacija počeo je sa radom 1. juna 2008. godine - od strane tada još uvek tinejdžera - i ove godine obeležio je svoju petnaestu godišnjicu. Sajt je do sada objavio preko 10.200 članaka sa preko pola miliona komentara.

Luka Popović, osnivač i autor Ex-Yu Aviation, za Aero.rs kaže "ovakva priznanja svakako znače jer potvrđuju kvalitet i relevantnost portala, a takodje jačaju i motivaciju i pružaju dodatnu satisfakciju za uloženi trud".

"U narednom periodu portal će nastaviti da se fokusira na prostor bivše Jugoslavije sa svežim sadržajem, ali planirane su i neke tehnološke inovacije", dodaje Popović.

Portal Aero.rs se pridružuje čestitkama Ex-Yu Aviation News za dobijeno priznanje i želi puno uspeha u daljem radu i popularizaciji industrije vazdušnog saobraćaja i njegove istorije na prostorima bivše Jugoslavije.

(Aero.rs)

Video: Dubai Airshow 2023: Kineske akrobacije na nebu u šarenilu boja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>