• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srećna Nova Aero Godina

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 0

Aero.rs portal želi srećnu Novu 2024. godinu svim svojim čitaocima, svima onima za koje pišemo, fotografišemo i snimamo i svima onima o kojima pišemo i čije priče pričamo.

Čitaocima, uz novogodišnje želje, još jednom hvala na poverenju i što nas čitaju, gledaju i prate već više od pet meseci.

Vazduhoplovnim tehničarima, inženjerima, kontrolorima letenja, stjuardesama i stjuardima, pilotima,  konstruktorima letilica, vozačima, vatrogascima, utovarivačima prtljaga, instruktorima, nastavnicima, profesorima, inspektorima koji sve to nadgledaju i proveravaju, administrativnim radnicima, komandantima, menadžerima... svima onima čija inventivnost, posvećenost, trud i rad više od dva veka omogućava čoveku da prkosi sili zemljine teže i da povezuje udaljenosti, zelimo srećnu uspešnu i pre svega što bezbedniju 2024. godinu uz veliko hvala za ono što rade, za ono što jesu - i ono što čini avijaciju kakvu je danas poznajemo!

Živi bili!

Vaš,

Aero.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>