• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Air Serbia otkazala letove između Beograda i Frankfurta u četvrtak 1. februara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Avio-kompanija navodi da žali zbog promena do kojih je došlo usled štrajka na nemačkim aerodromima i preduzima sve što je u njenoj moći da bi pružila podršku putnicima

  • 0
A319 Salinger Igor

Air Serbia otkazala je sutrašnji let JU330 iz Beograda (BEG) za Frankfurt (FRA) i posledično povratni iz Frankfurta za Beograd JU331 zbog najavljenih štrajkova na nemačkim aerodromima, potvrđeno je za Aero.rs u srpskoj nacionalnoj avio-kompaniji.

"Usled štrajka zaposlenih na aerodromima u Nemačkoj, koji je najavljen za sutra (četvrtak, 1. februar 2024. godine), Air Serbia je prinuđena da otkaže letove JU330 između Beograda i Frankfurta i JU331 između Frankfurta i Beograda.

Air Serbia navodi da "žali zbog promena do kojih je došlo usled štrajka na nemačkim aerodromima i preduzima sve što je u njenoj moći da bi pružila podršku putnicima. Sve putnike koji su izgubili svoje konekcije, kompanija će preusmeriti na alternativne letove" i poziva da za više informacija, pozovu kontakt centar avio-kompanije ili da posete airserbia.com ili stranice Air Serbia na društvenim mrežama.

Let JU330 za Frankfurt bio je planiran za 7:00, a polazak iz Frankfurta za Beograd na letu JU331 u 09:40.

(Aero.rs)

Video: Aerodrom Nikola Tesla Beograd: Noćne operacije Air Serbia

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>