• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posao: Emirates otvoreni dan za buduće stjuadese i stjuarde u Podgorici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Od kadndidata se očekuje da imaju barem jednu godinu iskustva u uslužnim industrijama i najmanje srednju školu, kao i da nemaju tetovaže koje bi bile vidljive dok su u uniformi

  • 0

Otvoreni dan kompanije Emirates u Podgorici zakazan je za 22. februar u Hotelu Hilton, koji se nalazi na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog 2 u glavnom gradu Crne Gore.

Od kadndidata se očekuje da imaju barem jednu godinu iskustva u uslužnim industrijama i najmanje srednju školu, kao i da nemaju tetovaže koje bi bile vidljive dok su u uniformi.

Ostali uslovi su standardni za posao kabinskom osoblja u većini avio-kompanija: potrebno je da kandidati tečno govore engleski jezik (dodatni jezici su prednost), imaju visinu od od najmanje 160 cm i da mogu da dohvate 212 cm i kako se navodi da su "stvoreni za timskog igrača" i sa "pozitivnim pristupom".

Za strane državljane, kakvi uglavom konkurišu za poslove u emiratskim kompanijama, neophodno je da ispunjavaju uslove Ujedinjenih Arapskih Emirata za radnu vizu.

Poslodavac navodi i kako treba da izgledaju kandidati ako žele da budu uzeti u razmatranje.

Žene: potpuno našminkane, sa vezanom kosom, obučene u poslovnu odeću - kostim, kao i da nose obuću sa visokom petom.

Muškarci: treba da su izbrijani, sa kosom uredno podšišanom i očešljanom, "smart/business" stajling, u odelu sa kravatom i klasične cipele.

Više informacija o otvorenim danima, procesu selekcije i uslovima ovog avio-prevoznika možete naći na njihovoj internet stranici posvećenoj karijerama u kompaniji Emirates.

(Aero.rs)

Video: Uniforme stjuardesa i stjuarda JAT i Air Serbia kroz vreme

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>