• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvoreni dan u Vazduhoplovnoj akademiji: Šansa za buduće vazduhoplovne stručnjake

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oni koji nameravaju da upišu Srednju stručnu školu ili Visoku školu strukovnih studija mogu da obiđu prostorije akademije i upoznaju se sa obrazovnim programom smerova za koje su zainteresovani

  • 0
Fotografije iz Vazduhoplovne akademije u Beogradu Vazduhoplovna akademija

Vazduhoplovna akademija (VA) organizovaće Otvoreni dan za buduće učenike i studente. Očekuje se zanimljiv program namenjen svima onima koji sebe u budućnosti vide za kontrolama aviona, helikoptera, u kontrolnom tornju ili u hangaru popravljajući letelice.

Otvoreni dan održaće se u subotu 20. aprila u prostorijama akademije u Beogradu od 10:00 do 18:00. Oni koji nameravaju da upišu Srednju stručnu školu ili Visoku školu strukovnih studija mogu da obiđu prostorije akademije i upoznaju se sa obrazovnim programom smerova za koje su zainteresovani, poručili su iz VA za portal Aero.rs.

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Una publicación compartida de VŠ strukovnih studija VA (@visoka.skola.vakademija)

U Vazduhoplovnoj akademiji biće prisutno i nastavno osoblje koje će odgovarati na pitanja budućih učenika i studenata, kao i njihovih roditelja.Visoka škola strukovnih studija nudi nekoliko studijskih programa: Vazdušni saobraćaj (pilot aviona ili helikoptera), Kontrola letenja i Vazduhoplovno mašinstvo.

Izbor smerova u Srednjoj stručnoj školi još je veći, a budući polaznici imaju mogućnost upisa sledećih smerova: Avio-tehničar, Aviomehaničar, Tehničar vazdušnog saobraćaja, Tehničar vazdušnog saobraćaja za bezbednost i drugi.

(Aero.rs)

Video: Air France Boeing 777

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>