• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kratkotrajna ponuda srpske avio-kompanije: Karte za desinacije u Evropi od 39 evra po smeru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ponuda je dostupna od 4. aprila do utorka 9. aprila a važi za putovanja u periodu od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine

  • 0
Air Serbia A319 Salinger Igor

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia (JU) je objavila danas novu ponudu koja omogućava putnicima da kupe avio-karte do 17 popularnih destinacija širom Evrope.

Ponuda je dostupna od danas (4. aprila) do narednog utorka (9. aprila) a važi za putovanja u periodu od 15. aprila do 26. oktobra 2024. godine. Kao odgovor na prethodno primećeno interesovanje, kompanija je odlučila da određeni broj sedišta na pojedinim letovima ponudi po atraktivnim cenama, počevši od 39 evra po smeru.

Broj mesta po promotivnim cenama ograničen, napominju iz Air Serbia

Air Serbia Salinger Igor
Avio-karte za destinacije kao što su Barselona (BCN), Cirih (ZRH), Milano (MXP), Diseldorf (DUS), Štutgart (STR), Hamburg (HAM), Berlin (TXL), Larnaka (LCA), Malta (MLA) i Rim (FCO) dostupne su po ceni počevši od 39 evra po smeru u ekonomskoj klasi. Za putovanje do Beča (VIE), Kopenhagena (CPH), Geteborga (GOT), Stokholma (ARN) i Lisabona (LIS), cene počinju od 49 evra po smeru. Putovanje do Amsterdama (AMS) i Pariza (CDG) dostupno je po ceni počevši od 59 evra po smeru.

(Aero.rs)

Video: 5. avijatičarski bal Udruženja žena letača Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>