• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vazduhoplovna akademija organizuje Otvoreni dan za buduće učenike i studente

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastavno osoblje će biti prisutno da odgovori na pitanja budućih učenika i studenata, kao i njihovih roditelja

  • 0
Fotografije iz Vazduhoplovne akademije u Beogradu Foto: Vazduhoplovna akademija

Vazduhoplovna akademija (VA) organizuje Otvoreni dan za sve one koji maštaju o budućnosti u vazduhoplovstvu, bilo da ih privlači pilotiranje, rad u kontrolnom tornju ili održavanje letelica.

Otvoreni dan će se održati u subotu, 20. aprila, u prostorijama akademije u Beogradu na adresi Bulevar vojvode Bojovića 2, od 10:00 do 18:00. Oni koji razmišljaju o upisu u Srednju stručnu školu ili Visoku školu strukovnih studija imaće priliku da obiđu akademiju i saznaju više o obrazovnim programima koji su na raspolaganju.

Fotografije iz Vazduhoplovne akademije u Beogradu Foto: Vazduhoplovna akademija

Nastavno osoblje će biti prisutno da odgovori na pitanja budućih učenika i studenata, kao i njihovih roditelja. Visoka škola strukovnih studija nudi nekoliko studijskih programa: Vazdušni saobraćaj (pilot aviona ili helikoptera), Kontrola letenja i Vazduhoplovno mašinstvo.

Izbor smerova u Srednjoj stručnoj školi je takođe bogat, nudeći obrazovne programe Avio-tehničar, Aviomehaničar, Tehničar vazdušnog saobraćaja, Tehničar vazdušnog saobraćaja za bezbednost i drugi.

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Open Day 2023: Sletanje Cessne 172 iz drona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>