• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

DCV održao seminar o bezbednosti vazduhoplovstva u Kragujevcu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovime se, kako navodi DCV, takođe izvršilo osveženje postojećih znanja, razmena mišljenja i iskustva, ali i ukazalo na greške koje se najčešće dešavaju u letenju

  • 0
DCV Seminar o bezbednosti Foto: Direktorat civilnog vazduhoplovstva

U organizaciji Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije (DCV), na aerodromu Kragujevac/MIND, održan je Seminar o bezbednosti u vazduhoplovstvu.

Na vazduhoplovnom skupu održanom u četvratk 18. aprila, prikazane su prezentacije iz oblasti saobraćajne delatnosti, vazduhoplovnog osoblja, upravljanja vazdušnim saobraćajem, obezbeđivanja u vazduhoplovstvu i aerodroma, čime se vazduhoplovna zajednica informisala o regulatornom uređenju, navodi se u saopštenju Direktorata.

DCV Seminar o bezbednosti Foto: Direktorat civilnog vazduhoplovstva
DCV Seminar o bezbednosti Foto: Direktorat civilnog vazduhoplovstva

Ovime se, kako navodi DCV, takođe izvršilo osveženje postojećih znanja, razmena mišljenja i iskustva, ali i ukazalo na greške koje se najčešće dešavaju u letenju. Pored predstavnika Direktorata, učešće na seminaru uzeli su i predstavnici Centra za istraživanje nesreća u saobraćaju Republike Srbije, koji su prisutne upoznali sa propisima i pravilnicima iz ove oblasti.

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Citation M2 let Fridrishafen - Beograd

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>