• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

POSAO: Prince Aviation trazi stjuardese za poslovnu avijaciju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kandidatkinje treba da poseduju izuzetne komunikacione i timske veštine, odgovornost, pouzdanost, osećaj za detalje i sposobnost brze reakcije.

  • 0
STW Prince Aviation

Srpska avio-kompanija spcijalizovana za poslovnu avijaciju, Prince Aviation obavila je poziv kandidatkinjama za posao kabinske posade. Tekst oglasa prenosimo u celini:

Prince Aviation, vodeća kompanija u oblasti biznis avijacije, širi svoj tim i traži profesionalne i ljubazne devojke za poziciju kabinske posade.

Kandidatkinje treba da poseduju izuzetne komunikacione i timske veštine, odgovornost, pouzdanost, osećaj za detalje i sposobnost brze reakcije.

Poželjno je prethodno radno iskustvo u biznis avijaciji.Obavezno je odlično poznavanje engleskog jezika. Za dodatne informacije i prijave, kontaktirajte nas putem emaila nb@princeaviation.com", navedeno  u objavi na društvenoj mreži linked in. 

YU-FVJ Dimitrije Ostojić/Prince Aviation

Prince Aviation je kompanija iz Beograda koja pruža širok spektar usluga u avijaciji, uključujući poslovne i privatne čarter letove, obuku pilota, kao i održavanje aviona. U floti poseduje avione tipa Cessna 525 Citation Jet, Cessna 560XL/XLSDassault Falcon 2000LXS i poznata je po visokom nivou profesionalnosti i kvaliteta usluga. Prince Aviation je prepoznata kao jedna od vodećih avijacijskih kompanija u regionu, sa dugogodišnjim iskustvom i renomiranim klijentima.

(Aero.rs)

Video: Dassault Falcon 6X u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>