• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako online kupiti avio-kartu: Tuzlanski portal objavio video tutorial koji postaje hit!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Video je već pregledan sto puta više nego što njihov Youtube kanal ima pratilaca

  • 0
Lumiwings Salinger Igor

Grčki low-cost avio-prevoznik Lumiwings (L9) kako je Aero.rs već pisao, planira da tokom zimske sezone uspostavi  šest linija sa aerodroma Tuzla (TZL) a narednog leta još četiri, odnosno ukuno deset.

Portal putujte.ba napravio je video-uputstvo (tutorijal) koji će čak i onima koji nikad nisu kupovali avio-karte onlite pružiti skoro sve informacije kako se to radi i to bas na primeru Lumiwingsa, koji je očigledno jedva dočekan u Tuzli kao preko potrebna veza sa "spoljnim svetom", posle zatvaranja baze Wizzaira.

 

Video je već pregledan sto puta više nego što njihov Youtube kanal ima pratilaca (preko 2000 pregleda a samo 20-ak pratilaca!)

Putujte.ba je nastao iz istoimene facebook stranice "kao potreba da iskustvo, znanje i informacije dijelimo sa sirom javnosti kako bismo putnicima približili pravila, procedure aviokompanija i aerodroma i tako im olakšali putovanje", kažu ovi entuzijastični Tuzlaci za Aero.rs.

(Aero.rs)

Video: Prince Aviation Open Day 2023, aerodrom Ečka

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>