• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mostar-Zagreb: Croatia Airlines dobila tender za subvencionisane linije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kao i u slučaju Air Serbia i linija od javnog značaja iz Niša i Kraljeva, samo se jedna avio-kompanija, Croatia Airlines, prijavila na tender za ove subvencionisane linije.

  • 0
Croatia Airlines Bombardier Q400 Salinger Igor

Croatia Airlines (OU) proglašena je pobednikom na nedavnom javnom pozivu - tenderu za obavljanje tri nedeljna leta između Mostara (OMO) i Zagreba (ZAG) tokom 2024. godine, prenosi Ex-Yu Aviation.

Kao i u slučaju Air Serbia i linija od javnog značaja iz Niša (INI) i Kraljeva (KVO), samo se jedna avio-kompanija, Croatia Airlines, prijavila na tender za ove subvencionisane linije.

Očekuje se da ugovor između Aerodroma Mostar i Croatia Airlinesa bude potpisan narednog meseca ali je prošle nedelje hrvatski nacionalni avio-prevoznik pustio u prodaju karte za ovu liniju tokom cele naredne. godine.

Croatia Airlines Salinger Igor
Lokalne vlasti u Mostau raspisale su još jedan javni poziv za uvođenje letova iz Mostara prema drugim evropskim destinacijama, a veruje se da bi se na ovaj tender mogao prijaviti i Croatia Airlines.

Ranije ove godine, Aerodrom Mostar saopštio je da je u pregovorima sa hrvatskim prevoznikom o potencijalnim redovnim linijama za Rim 2024, navodi ovaj portal.

(Aero.rs)

Video: Air Serbia Airbus A330

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>