• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jet2.com otvorio liniju za Tivat: Crna Gora povezana sa čak tri aerodroma u Londonu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aerodromi Crne Gore su od 1. januara do 24. marta opslužili preko 290 hiljada putnika što je 24 odsto više u odnosu na isti period 2019. godine

  • 0
Jet2.com docek u Tivtu Aerodromi Crne Gore

Britanska niskotarifna i čarter avio-kompanija Jet2.com (LS), čija su specijalnost letovi iz Velike britanije ka popularnim turističkim destinacijama, uspostavila je danas (1. april) redovnu sezonsku liniju izmedju Londona (STN) i Tivta (TIV)

Letovi na liniji London - Tivat najavljeni su od strane ove avio kompanije dva puta nedeljno, ponedeljkom i četvrtkom, do kraja oktobra.

Boeing 737-800 (G-JZHH) Jet2.com na letu LS1491, sa 190 putnika, sleteo je danas (1. aprila) u Tivat u 10 i 30 sati, čime je uspostavljena još jedna direktna avio linija između Tivta i Londona posredstvom najvećeg britanskog turoperatora, Jet2holidays, navode u Aerodromima Crne Gore.

Jet2.com docek u Tivtu Aerodromi Crne Gore
“Nakon uvođenja avio linije na relaciji Mančester – Tivat tokom 2023. godine posredstvom najvećeg britanskog turoperatora i jedne od vodećih britanskih avio-kompanija, ove godine nas je obradovala vest o uvođenju konekcija ka Tivtu iz još dva britanska grada, Londona i Birmingema. Time će Crna Gora posredstvom ove kompanije tokom 2024. godine biti povezana sa tri najveća grada u Velikoj Britaniji. Vjerujemo da je tome doprinela i uspešna saradnja Nacionalne turističke organizacije Crne Gore s turoperatorom Jet2holidays”, kaže direktorka NTO Crne Gore, Ana Tripković Marković

“Kada je reč o povezanosti Velike Britanije i Crne Gore tokom ove letnje sezone koja je u avijaciji počela 31. marta, ističemo da ćemo u Tivtu, uz London Stansted, opet biti povezani i sa aerodromom London Getvik, London Luton i Mančesterom. Posebno je važno i što su nam od ovoga leta u Tivtu nove rute Birmingem i Bristol. Istovremeno, Podgorica je već povezana sa dva aerodroma u Londonu, a od danas opet i sa Mančesterom", rekla je nedavno imenovana predsednica Odbora Aerodroma Crne Gore, Jelena Maraš.

Aerodromi Crne Gore su od 1. januara do 24. marta opslužili preko 290 hiljada putnika što je 24 odsto više u odnosu na isti period 2019. godine, navela je Maraš.

Prema najavama Aerodroma Crne Gore, tokom predstojeće letnje sezone, Tivat će biti povezan sa oko 40 destinacija, a Podgorica i sa više od 40.

(Aero.rs)

Video: Tandem skok padobranom u Paraćinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>