• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aerodromi Crne Gore: Tražimo direktora na međunarodnom konkursu, vraćeno 509.000 spornih evra

Vreme čitanja: oko 1 min.

ACG su potvrdili da je iznos od 509 hiljada evra koji je bio sporan u vezi sa plaćanjem aerodromske opreme vraćen na račun kompanije, dok su informacije o preostalih 42 hiljade evra trenutno u proceduri provere sa bankom

  • 0
Pegaus Airlines Podgorica Ankara otvaranje linije Aerodromi Crne Gore

Crnogorski državni operater aerodroma u Podgorici (TGD) i Tivtu (TIC) Aerodromi Crne Gore (ACG) saopštio je da je  Odbor direktora doneo odluku da uskoro raspiše konkurs za izbor novog izvršnog direktora.

Iz ACG je potvrđeno da je iznos od 509 hiljada evra koji je bio sporan u vezi sa plaćanjem aerodromske opreme vraćen na račun kompanije, dok su informacije o preostalih 42 hiljade evra trenutno u proceduri provere sa bankom. Javnost će, prema navodima iz ACG-a, biti blagovremeno obaveštena o svim daljim koracima.

Pored toga, na sednici je razmatran i problem taksija ispred terminalne zgrade Aerodroma Podgorica, te je u vezi s tim upućen dopis Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, kao i Vladi Crne Gore kao osnivaču. Kako ističu iz ACG-a, "cilj ovih koraka je zaštita interesa putnika i kompanije"

Odbor direktora je takođe razgovarao o "drugim pitanjima od značaja za predstojeću letnju sezonu, koja bi, prema dosadašnjim informacijama, mogla biti rekordna", navide u ACG.

Krajem marta, Odbor direktora Aerodroma Crne Gore smenio je Vladana Draškovića sa pozicije izvršnog direktora. Vršilac dužnosti izvršnog direktora biće zamjenik, mr Petar Radulović, o čemu je Aero.rs tada izvestio.

(Aero.rs)

Video: Tandem skok padobranom u Paraćinu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>