• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Havas preuzeo zemaljsko opsluživanje Air Serbia letova na turskim aerodromima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvi opsluženi avion bio je Airbus A319 na letu JU426 iz Beograda do Istanbula a narednih dana su usledile su dobrodošlice i u Ankari, Bodrumu i Izmiru

  • 0
Air Serbia Hvas Foto: Facebook/Havaş

Turska kompanija za zemaljsko opsluživanje vazduhoplova Havas Ground Handling Co. saopštila je da listi klijenata koji su joj ukazali povrenje dodala i srpsku nacionalnu avio kompaniju, Air Serbia.

Prvi opsluženi avion bio je Airbus A319 na letu JU426 iz Beograda (BEG) do Istanbula (IST).

"Ostvarili smo našu prvu operaciju za letove avio-kompanije Air Serbia, nacionalnog prevoznika Srbije, iz Beograda za Istanbul. Sa letom sa 118 putnika, operacije pružanja usluga na tlu Air Serbia, za koje je planirano 16 nedeljnih frekvencija, sada su poverene nama u Istanbulu. Veliko nam je zadovoljstvo videti vas u našem portfoliju, Air Serbia. Srećan let!" navela je turska kompanija

Usledile su dobrodošlice za Air Serbia letove i u Ankari (ESB), Bodrumu  (BJV) i Izmiru (ADB)

Havas Ground Handling Co je jedna od vodećih kompanija za pružanje usluga opsluživanja u industriji vazdušnog saobraćaja. Osnovana je 1988. godine u Turskoj i ima bogato iskustvo u pružanju širokog spektra usluga, uključujući operacije prihvata i otpreme, rukovanje prtljagom, upravljanje terminalom i druge usluge na tlu.

Kompanija posluje na različitim lokacijama širom sveta, uključujući Tursku, Evropu, Bliski Istok, Aziju i Severnu Afriku. Havas Ground Handling, odnosno Havas zemaljske usluge d.o.o je od pre dve godine jedini pružaoc usluga opsluživanja na zagrebačkom aerodromu.

Havas Ground Handling Co je deo Havaş Aviation Services, koja je u vlasništvu TAV Airports Holding, jedne od najvećih svetskih kompanija za upravljanje aerodromima.

(Aero.rs)

Video: Posao na 11.000 metara: Kabinska posada Air Serbia na letu Beograd -Pariz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Aero Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eur: <% exchange.eur %>
  • Usd: <% exchange.usd %>